Referenties

De Leeuw & Van Vugt heeft een uiteenlopend scala van opdrachtgevers. Zij zochten oplossingen voor het ontwerpen en realiseren van hun interieurwensen. Wij delen graag de ervaringen die enkele van hen aan ons lieten weten.

De heer en mevrouw Braeckman, mts Antares
Ontwerp en realisatie stuurhut- en interieurbetimmering

Voor de familie Braeckman ontwierp en realiseerde De Leeuw & Van Vugt de volledige stuurhut- en interieurbetimmering van het mts Antares. Inmiddels het derde schip dat voor hen betimmerd is. De heer en mevrouw Braeckman: “Dankzij onze eerdere goede ervaringen, was de keuze voor De Leeuw & Van Vugt niet moeilijk. Ook nu verliepen overleg en samenwerking heel fijn en bedachten zij goede oplossingen voor knelpunten. Zoals altijd was ‘afspraak weer afspraak’. Wij zijn zeer tevreden.”

Fam. Coupé-Pius, mcs Indus
Ontwerp en realisatie stuurhut- en interieurbetimmering

Het was de eerste keer dat we samen werkte met de firma De Leeuw & Van Vugt maar indien we nog een timmerbedrijf nodig hebben, zullen we zeker contact opnemen met hen. Zeer tevreden over de samenwerking, alsook de afwerking op het schip Mcs Indus.
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Dekmeubels voor 35-meter jacht

Dekmeubels voor 35-meter jacht

Voor een bestaand luxe 35meter jacht verzorgden wij de realisatie van twee lounge bedden, een halfronde zitbank, tafel, cap rail en een bar op het bovendek. Dit alles van massief teakhout.Lees verder