Nieuwbouw

Gespecialiseerd als we zijn in luxe scheepsbetimmering, zijn ontwerp en inrichting van stuurhut, woning en keuken evenals sanitaire ruimtes een kolfje naar onze hand. Met mooie ronde of strakke rechte hoeken, dat maakt voor ons geen verschil.

Wij helpen u graag met de totaalinrichting van uw nieuwe schip. Ook voor het ontwikkelen van zeer specifieke oplossingen zit u bij ons goed. Zoals een vaste trap, die toch flexibel kan meebewegen en uitschuiven met de in hoogte verstelbare stuurhut.

Bij ons besteedt u uw hele nieuwbouwproject uit aan vakmensen; van het storten van de vloer tot aan de plafondafwerking en het laatste geraffineerde afdeklatje. Onze drijfveer: u moet volledig tevreden zijn!

Wij voelen ons altijd extra uitgedaagd als we ronde hoeken mogen maken. Is het voor een tafelblad of voor de lessenaar, wij hebben daar onze eigen unieke methode voor. Wij bouwen de kromming als het ware uit hout op, we verzagen het hout niet. Dit levert het beste resultaat met de mooiste hoeken op, waarbij nagenoeg iedere kromming mogelijk is.

Als specialisten houden we automatisch rekening met de regels en voorwaarden die voor de inrichting van een schip gelden. Zijn wij klaar met ons werk, dan kunt u de oplevering en certificering met een gerust hart tegemoet zien.
‘Nieuwbouw’ is gewoonweg één van de pijlers van ons bedrijf.
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding kvb Indus

kvb Indus

Voor het kvb Indus verzorgden wij het ontwerp en de betimmering van de stuurhut, achterwoning en de voorwoning.Lees verder